Antallet er begrænset på nogle lokationer på grund af global mangel på forsyninger og leveringer.

Fortrolighedserklæring

Billeje og landtransporttjenester

Denne fortrolighedserklæring indeholder oplysninger om de personoplysninger, der vedrører dig, og som vi indsamler via dette websted og eventuelle mobilwebsteder og applikationer forbundet med denne platform til billeje og landtransporttjenester (“platformen”), hvordan vi behandler sådanne oplysninger, og hvem de kan videregives til. Denne erklæring forklarer også dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, herunder EU’s generelle forordning om databeskyttelse (General Data Protection Regulation, (“GDPR”), og hvis du er bosiddende i Californien, den californiske lov til beskyttelse af forbrugeres personoplysninger (California Consumer Privacy Act, CCPA), i forbindelse med vores behandling af dine oplysninger.

Om os

Operatøren af dette websted/denne applikation er den dataansvarlige for de personoplysninger, der beskrives i denne fortrolighedserklæring (den “dataansvarlige”). Henvisninger til “vi”, “os” og “vores” i denne erklæring er henvisninger til den dataansvarlige og vores tjenesteudbyder ETrawler Unlimited Company, der driver virksomhed under navnet CarTrawler, med momsnummer 4693898K og hjemsted på CarTrawler, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Irland. CarTrawler handler på vegne af den dataansvarlige som databehandler, når vi introducerer kunder til leje af køretøjer og andre landtransporttjenester, såsom bus-, tog- og taxatransport (“transport”) og tilknyttede, rejserelaterede produkter og tjenester. Når dine personoplysninger bliver overført til transportudbyderen, bliver vedkommende en separat dataansvarlig.
Du kan kontakte os ved hjælp af oplysningerne nederst i denne erklæring.

Personoplysninger, som vi behandler, formål og retsgrundlag

For at vi kan behandle din transportreservation eller din reservation af eventuelle tilknyttede tjenesteydelser, beder vi dig om visse oplysninger, såsom dit navn, din adresse, e-mailadresse, dine betalingsoplysninger og reservationsoplysninger. Vi indsamler også visse oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores platform, f.eks. din IP-adresse, hvilken browser du bruger, og hvilken type enhed du bruger. Ud over de oplysninger, som vi selv indsamler, modtager vi undertiden oplysninger, der indsamles på vores vegne af tredjeparter, f.eks. når du ser en annonce for vores tjenester på et tredjepartswebsted.
Følgende er yderligere oplysninger om vores behandling og det retsgrundlag, der berettiger denne behandling af personoplysninger:
• Transporttilbud – Hvis du gerne vil have et tilbud på transport, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og tilbudsreference. Hvis du har kontaktet os telefonisk, indsamler vi også dit telefonnummer og en optagelse af dit opkald. Vi behandler disse oplysninger på grundlag af, at det er nødvendigt for at træffe foranstaltninger efter din anmodning herom, inden vi potentielt indgår en transportkontrakt.
• E-mails og telefonopkald ved frafald – Hvis du indleder, men ikke gennemfører en reservation, har vi stadig indsamlet begrænsede oplysninger som dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer (afhængigt af den metode, du brugte til at kommunikere med os). Vi behandler disse oplysninger for at kontakte dig og afklare, om du har oplevet eventuelle problemer med at foretage en reservation. Vi gør dette på baggrund af vores legitime interesse i at sikre kundeservice af høj kvalitet, og at der ikke er nogen problemer med vores platform.
• Reservationsoplysninger – Når du foretager en reservation hos os, beder vi dig om oplysninger, som vi har brug for til at behandle reservationen eller til at behandle refusioner. Disse omfatter dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer og dine betalingsoplysninger. Når vi behandler personoplysninger til dette formål, gør vi det enten på baggrund af, at det er nødvendigt for at indgå en kontrakt, eller for at kunne opfylde en kontrakt om at levere vores transportreservationstjeneste.
• Spørgsmål og klager – Hvis du kontakter vores kundeserviceteam med en forespørgsel eller en klage, registrerer vi oplysninger om forespørgslen eller klagen, og hvordan den behandles i vores systemer. Vi kan også søge yderligere oplysninger om forespørgslen eller klagen hos den relevante transport- eller anden tjenesteudbyder, hvilket vi også registrerer i vores systemer. Opkald optages med henblik på træning og kvalitet på grundlag af vores legitime interesse. Når vi behandler personoplysninger i forbindelse med en forespørgsel eller klage, gør vi det på grundlag af vores legitime interesse i at løse kundeforespørgsler og -klager. Vi behandler ikke sundhedsoplysninger i forbindelse med vores virksomheds aktiviteter, men hvis du frivilligt tilvejebringer oplysninger om dit helbred, behandler vi de pågældende personoplysninger på baggrund af, at du udtrykkeligt accepterer, at vi bruger dem til at behandle din forespørgsel eller klage.
• Forsikringspolitik – Hvis du tegner en forsikring hos en af vores forsikringsselskabspartnere, indsamler vi dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din reservationsreference, din IP-adresse og dine betalingsoplysninger for at formidle købet af din forsikringspolice. Når vi behandler personoplysninger til dette formål, gør vi det enten på baggrund af, at det er nødvendigt for at indgå en kontrakt, eller for at kunne opfylde en kontrakt med dig ved at levere den pågældende tjeneste til dig.
• Andre tilknyttede produkter og tjenesteydelser – Hvis du reserverer eller køber andre tilknyttede tjenester, såsom parkering, beder vi dig om de oplysninger, som vi har brug for til at behandle din anmodning. Disse omfatter dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din reservationsreference, din IP-adresse og dine betalingsoplysninger. Når vi behandler personoplysninger til dette formål, gør vi det enten på baggrund af, at det er nødvendigt for at indgå en kontrakt, eller for at kunne opfylde en kontrakt med dig ved at levere den pågældende tjeneste til dig.
• Oplysninger om mobilitetsreservation – Når du bruger vores mobilitetsapp og -tjenester på en bærbar enhed, indsamler vi dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dit loyalitets-ID (hvis relevant), din adgangskode og dine betalingsoplysninger. Vi indsamler også dine placeringsoplysninger, når du bruger vores app og under taxature. Dette er på grundlag af indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt.
• Placeringsoplysninger – Hvis du bruger vores tjenester på en bærbar enhed, og du har aktiveret placeringstjenester, registrerer vi din placering for at hjælpe dig med at finde lokale transport- eller andre tjenester på grundlag af indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt. Vi bruger også din IP-adresse til at bestemme, hvilket land du er i, når du foretager en reservation.
• Loyalitetsprogramoplysninger – Hvis du er medlem af vores flyselskabspartners loyalitetsprogram, og loyalitetsprogrammet er en integreret del af transporttjenesterne, opbevarer vi oplysninger som dit loyalitetsmedlemsnummer og din reservationsreferencehistorik for at administrere loyalitetsprogrammet, tilføje/fratrække loyalitetspoint og underrette dig om loyalitetsbelønninger. Vi behandler disse oplysninger på baggrund af, at det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt med dig.
• Markedsføring via e-mail/telefon – Hvis vi implementerer et markedsføringsprogram via e-mail og/eller telefon, når vi indsamler din e-mailadresse og/eller dit telefonnummer, registrerer vi dine præferencer vedrørende modtagelse af markedsføring fra os i forbindelse med vores egne og tredjeparters produkter og tjenester. Afhængigt af de markedsføringspræferencer, som du angiver over for os, kan vi sende dig markedsføring om produkter og tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig. Vi sender denne markedsføring på grundlag af vores legitime interesser eller i nogle tilfælde, samtykke.
• Analyse/rapportering – Vi bruger oplysninger i forbindelse med reservationer for at oprette interne rapporter om, hvordan vores virksomhed fungerer. Vi bruger også disse oplysninger til andre kommercielle analyseformål og til at forsøge at forudsige fremtidige tendenser, som kan påvirke vores virksomhed. Denne behandling foregår på aggregeret basis, så du ikke er identificerbar ud fra de rapporter og analyser, der udarbejdes.
• Annoncering – Vi ønsker at sikre, at når du ser en annonce for vores tjenester, så er den relevant for dig og dine interesser, uanset om annoncen vises på en platform, som vi driver, i vores markedsføringsmails eller på et tredjepartswebsted. Vi kan også bruge de samme oplysninger til at vise dig annoncer for omhyggeligt udvalgte tredjepartsprodukter og -tjenester. Når du bruger vores platform, kan vi bruge de søgninger, du har foretaget, til at skræddersy vores annoncer til dine interesser. Hvis du f.eks. har søgt efter muligheder for at leje en bil i Berlin, kan vi bruge disse oplysninger til at vise dig annoncer på vores platform og på tredjepartswebsteder for køretøjer til leje i Berlin, som kan være af interesse for dig. Vi kan også bruge oplysninger om dine tidligere transaktioner på vores platform til at skræddersy vores annoncering. Vi behandler dine personoplysninger til dette formål på grundlag af legitim interesse og i nogle tilfælde samtykke.
• Undersøgelser – Hvis du deltager i en undersøgelse, registrerer vi dine svar på undersøgelsen sammen med dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler dine oplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at få feedback og forbedre den tjeneste, som vi leverer til kunder.
• Påvisning og forebyggelse af svig – Vi kan bruge dine personoplysninger til at forhindre og påvise svig på grundlag af vores legitime interesse.
Når du bruger vores platform, anvender vi forskellige teknologier til automatisk at registrere oplysninger om den enhed, du anvender, og hvordan du interagerer med platformen. Disse oplysninger omfatter:
• Oplysninger om enhed og hvordan du interagerer med platformen – Vi indsamler automatisk oplysninger om den enhed, du bruger, herunder dens IP-adresse, enheds-ID, hvilken browser du bruger, og det operativsystem, som enheden anvender. Vi registrerer oplysninger om, hvordan du bruger vores platform, f.eks. dato og klokkeslæt for dit besøg, hvilke sider du besøger, hvor længe du bliver på siderne, hvor du har klikket på en side, og oplysninger om eventuelle afbrydelser eller systemfejl, du måtte have oplevet. Vi bruger disse oplysninger til at levere vores tjenester og tilpasse din oplevelse. Vi bruger også oplysningerne til at teste nye funktioner, som vi overvejer at introducere, til at analysere, hvordan vores platform bruges, og til at evaluere og forbedre vores tjenester. Hvis det er muligt, bruger vi disse oplysninger anonymt. Denne behandling af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesser i at drive, forbedre og beskytte vores tjenester.
• Hvordan du nåede frem til platformen – Hvis vi kan, registrerer vi, hvordan du ankom til vores platform (om du f.eks. kom fra en søgemaskine eller ved at klikke på en af vores annoncer). Vi indsamler cookie-samtykke til denne behandling.

Kilder til personoplysninger

Selvom vi hovedsageligt indsamler oplysninger direkte fra dig, er der omstændigheder, hvor vi indsamler oplysninger fra tredjepartskilder. Disse omstændigheder kan omfatte:
• Tredjeparter – Vi kan drive et program, under hvilket tredjeparter annoncerer for vores platform på vores vegne. Hvis du klikker på en af de pågældende annoncer, bliver du dirigeret til vores platform ved hjælp af en teknologi, der giver os mulighed for at forstå, hvilken tredjepart, der henviste dig. Vi sporer derefter, om du foretager en reservation, og hvis du gør, så tilskriver vi den pågældende reservation til den relevante tredjepart med henblik på at betale dem provision. Vi tilvejebringer imidlertid ikke eventuelle personoplysninger om dig for tredjeparten.
• Tjenesteudbyder – Hvis der er eventuelle problemer med din transport- eller anden tjenesteudbyder, kan tjenesteudbyderen kontakte os med oplysninger om problemet.
• Annoncer – Hvis vi samarbejder med tredjeparter om at vise annoncer, kan vi bruge teknologier, såsom cookies eller pixel-tags, til at registrere oplysninger om din interaktion med de pågældende annoncer. Disse oplysninger sendes nogle gange til os via cookies og pixel-tags, der indstilles på vores vegne af de pågældende tredjeparter.
• Andre enkeltpersoner – Når du tilvejebringer personoplysninger for os på vegne af en anden person, bekræfter du, at du har deres samtykke til at gøre det og vil give dem en kopi af denne fortrolighedserklæring.

Personoplysninger, som vi kræver, at du tilvejebringer

Du er ikke forpligtet til at tilvejebringe dine personoplysninger for os. Men hvis du ønsker at foretage en transportreservation eller benytte dig af en tilknyttet tjeneste, skal du tilvejebringe de oplysninger for os, der kræves på vores reservationsside. Hvis du ikke tilvejebringer disse oplysninger for os, kan vi ikke behandle din reservation. Tilsvarende kan du være forpligtet til at tilvejebringe visse oplysninger, når du kontakter vores kundeserviceafdeling med en forespørgsel eller klage. Vi informerer dig, hvis sådanne oplysninger er nødvendige.

Modtagere af oplysninger

For at behandle din reservation skal vi sende dine oplysninger til den relevante transportudbyder. Hvis du kontakter os med en forespørgsel eller klage i forbindelse med en reservation, kan vi også dele oplysninger om forespørgslen eller klagen med transportudbyderen, så vi kan løse den.
Hvis du køber en anden tjeneste, skal vi muligvis dele personoplysninger med tredjepartstjenesteudbyderen, så de kan levere den pågældende tjeneste til dig. Hvis du anmelder et krav i henhold til en forsikringspolice, skal vi muligvis dele personoplysninger med assurandøren eller anden udpeget sagsbehandler.
I overensstemmelse med vores forpligtelser over for partnere, såsom flyselskaber, kan vi dele personoplysninger med partneren for at analysere reservationer og sikre kundeservice af høj kvalitet.
Vi bruger også en række tjenesteudbydere til at hjælpe os med at levere vores tjenester, hvoraf nogle vil have adgang til dine oplysninger (f.eks. bruger vi forskellige softwareudbydere til at hoste vores oplysninger som en del af deres tjenester). Når vi engagerer en tredjepart til at behandle dine oplysninger på vores vegne, sikrer vi os, at de respekterer dine databeskyttelsesrettigheder og at de behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Yderligere oplysninger er som følger:
• Hosting-udbydere – Vi bruger forskellige cloudtjenester og colocationsudbydere til at hjælpe os med at hoste og administrere vores oplysninger.
• Betalingsbehandlere – Vi bruger tredjepartsbetalingsbehandlere til at hjælpe os med at tage imod betalinger på vores platform.
• Teknologiudbydere – Disse omfatter tjenesteudbydere, som leverer tjenester, såsom at hjælpe os med at beskytte vores netværk, systemer og e-mails samt hjælpe os med at administrere dine anmodninger om udøvelse af rettigheder som registreret.
• Kundeserviceleverandører – Vi bruger en tredjepartstjenesteudbyder til at yde kundeservice uden for åbningstiden, samt tredjepartsplatforme til behandling af kundekorrespondance.
• Revisorer – Vi har en intern og en ekstern revisionsfunktion, der leveres af tredjeparter. Revisorerne hjælper os med at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser, herunder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger. Under visse omstændigheder kan det betyde, at de har adgang til vores systemer, der behandler personoplysninger, eller at de muligvis skal gennemgå, hvordan vi har behandlet visse personoplysninger.
• Svig-databaser – Vi kan bruge eksterne databaser til påvisning og forebyggelse af svig, som er tilgængelige for branchen, samt offentligt tilgængelige oplysninger til at forebygge og påvise eventuel kriminel aktivitet eller svig.
• Retshåndhævende myndigheder – Vi kan dele dine oplysninger med retshåndhævende myndigheder for at give dem mulighed for at efterforske, påvise eller forebygge kriminelle eller svigagtige aktiviteter på grundlag af overholdelse af en juridisk forpligtelse.

Overførsler uden for EU

For så vidt angår personoplysninger, der (i) behandles i EU eller (ii) behandles i forbindelse med enkeltpersoner bosiddende i EU, for hvilke den generelle forordning om databeskyttelse finder anvendelse, er der visse omstændigheder, hvor vi overfører dine personoplysninger til et land uden for EU, som ikke er anerkendt af Europa-Kommissionen som et land, der yder et beskyttelsesniveau for personoplysninger svarende til det niveau, som ydes i EU. Den mest almindelige af disse omstændigheder er, hvor vi overfører personoplysninger til en transportudbyder i det land, du har valgt, så de kan opfylde din reservation. Denne overførsel hører ind under Undtagelsesbestemmelse 49 1) b), hvor overførslen er lejlighedsvis og nødvendig for, at transporttjenesten kan leveres til kunden. Ligeledes er nogle af vores betalingsudbydere beliggende i USA, og overførslen hører ind under Undtagelsesbestemmelse 49 1) b), hvor overførslen er lejlighedsvis og nødvendig for, at den registrerede kan betale gebyret forbundet med transporten. Vi kan også overføre dine personoplysninger uden for EU i forbindelse med driften af vores virksomhed, nærmere bestemt når vi bruger en tjenesteudbyder, der er beliggende i USA, Australien, Egypten eller Storbritannien. Hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EU, sørger vi for, at der indføres passende foranstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger og til overholdelse af vores forpligtelser i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis vi overfører personoplysninger til USA, Australien og Egypten, indgår vi kontrakter i den form, der er godkendt af Europa-Kommissionen med den enhed, som vi har overført personoplysninger til. Hvis vi overfører personoplysninger til Storbritannien, er dette baseret på en tilstrækkelighedsbeslutning, der er truffet af EU-Kommissionen, hvor EU-Kommissionen besluttede, at Storbritannien sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger fra EU. Følgende kategorier af oplysninger bliver overført til vores sikkerhedssoftwaresystem for e-mails i Storbritannien: Navn, reservationsreference, telefonnummer, adresse, e-mailadresse, IP-adresse og kundekorrespondance. Du kan finde yderligere oplysninger om denne tilstrækkelighedsbeslutning her: https://ec.europa.eu/info/files/decision-adequate-protection-personal-data-united-kingdom-general-data-protection-regulation_en
Den 4. juni 2021 offentliggjorde Europa-Kommissionen nye standardkontraktbestemmelser for at indarbejde kravene i den generelle forordning om databeskyttelse og Schrems II-afgørelsen. CarTrawler opdaterer vores databeskyttelsesaftaler med tredjeparter for at implementere de nye standardkontraktbestemmelser, hvis vi påberåber os denne mekanisme, og har vedtaget kontraktmæssige, organisatoriske og tekniske foranstaltninger i overensstemmelse med EDPB-anbefalingerne, herunder, men ikke begrænset til, avanceret kryptering af oplysninger under overførsel og i hvile, software til detektion af skadelig kode, en proces til overvågning af indtrængningsdetektion, scanning og penetrationstest på netværks- og applikationsniveau, sikkerhedsadgangskontroller, årlig personaletræning i overholdelse af love og regler, implementering af konsekvensvurderinger af overførsler for al behandling, der finder sted uden for EØS, samt en politik for anmodninger fra retshåndhævende myndigheder, der er indført i tilfælde af, at den modtager en anmodning om personoplysninger fra en retshåndhævende myndighed. CarTrawler sikrer, at tredjeparter, som vi overfører oplysninger til, implementerer lignende foranstaltninger for at sikre, at alle personoplysninger har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, når de overføres uden for EØS.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om de supplerende foranstaltninger, som vi har truffet i forbindelse med overførslen af dine personoplysninger, eller kopier af de aftaler, som vi har indgået i forbindelse med overførslerne, bedes du kontakte os via oplysningerne nederst i denne erklæring.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med vores dokumentopbevaringspolitik. Dokumentopbevaringspolitikken fungerer ud fra princippet om, at vi ikke opbevarer personoplysninger længere end nødvendigt til det formål, hvortil vi indsamlede dem, og i overensstemmelse med eventuelle krav, der er pålagt os ved lov. Det betyder, at opbevaringsperioden for dine personoplysninger varierer afhængigt af typen af personoplysningerne. For eksempel:
• Transaktionsoplysninger – Vi opbevarer oplysninger om dine reservationer og din interaktion med os i forbindelse med sådanne reservationer, så længe det er nødvendigt for at formidle din reservation og løse eventuelle problemer, der måtte opstå. Når dine markedsføringspræferencer er af en sådan art, at vi kan sende dig markedsføringsmeddelelser, vil sådanne oplysninger stadig blive opbevaret som beskrevet nedenfor.
• Loyalitetsprogramoplysninger – Vi opbevarer oplysninger vedrørende loyalitetsprogrammer, så længe det er nødvendigt for at formidle administrationen af loyalitetsprogrammet.
• Markedsføring via e-mail – Vi opbevarer en kopi af de personoplysninger, der er påkrævet for at sende dig markedsføringsmeddelelser, så længe det er nødvendigt for at formidle dine markedsføringspræferencer. Som led i dette opbevarer vi også visse oplysninger i forbindelse med dine transaktioner for at give os mulighed for at tilpasse vores markedsføringsmeddelelser.
• Håndtering af retskrav – Når vi vurderer, hvor længe vi skal opbevare personoplysninger, tager vi højde for, hvorvidt de pågældende oplysninger kan være nødvendige for at indgive eller forsvare eventuelle retskrav. Hvis sådanne oplysninger er påkrævet, kan vi beholde dem, indtil forældelsesfristen udløber i forbindelse med den type af krav, der kan indgives (hvilket varierer fra 2 år til 12 år).

Salg af personoplysninger

Hvis du er bosiddende i Californien og underlagt CCPA, er vi forpligtede til at fortælle dig, om vi sælger dine personoplysninger. Vi hverken sælger eller vil sælge dine personoplysninger til eventuelle tredjeparter.

Cookies

Denne platform bruger cookies. Cookies er små, enkle tekstfiler, der sendes fra et websted og opbevares på din computer, tablet eller mobiltelefon, når du besøger et websted. Oplysninger vedrørende dit besøg på et websted registreres i disse cookies. Hvis du vil vide mere om de cookies, vi bruger, bedes du læse cookiepolitikken, der er tilgængelig på dette websted.

Andre websteder

Denne platform kan indeholde links til andre websteder, eller du kan være ankommet her via et link fra et andet websted. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for denne platform og de tjenester, der drives af os i forbindelse med platformen. Når du linker til andre websteder, skal du læse deres fortrolighedserklæringer.

Vigtige oplysninger om samtykke

Når vi behandler dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække det pågældende samtykke. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring. Hvis dit samtykke vedrører modtagelse af markedsføring via e-mail, kan du bruge afmeldingslinket i e-mailen. Bemærk venligst, at hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke fortsætte med at levere den relaterede tjeneste til dig.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder, under visse omstændigheder, i forhold til dine personoplysninger:
• Ret til at få indsigt i oplysningerne – Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, sammen med andre oplysninger om vores behandling af de pågældende personoplysninger.
• Ret til berigtigelse – Du har ret til at anmode om, at eventuelle unøjagtige oplysninger, der opbevares om dig, berigtiges, eller hvis vi har ufuldstændige oplysninger, kan du anmode om, at vi opdaterer oplysningerne, så de er fuldstændige.
• Ret til fjernelse/sletning – Du har ret til at anmode os om at slette personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Denne ret omtales undertiden som retten til at blive glemt.
• Ret til begrænsning af behandling eller til at gøre indsigelse mod behandling – Du har ret til at anmode om, at vi ikke længere behandler dine personoplysninger til bestemte formål, eller til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til bestemte formål.
• Ret til dataportabilitet – Du har ret til at anmode os om at give dig eller en tredjepart en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format.
• Ret til ikke-diskrimination – Du har ret til ikke at blive udsat for diskrimination for at udøve enhver af dine databeskyttelsesrettigheder.
For at udøve enhver af de rettigheder, der er angivet ovenfor, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring, eller klikke på følgende link:
https://privacyportalde-cdn.onetrust.com/dsarwebform/d542f8c6-e8f4-416b-8125-62a18e5fc649/9ee201c6-e6ac-41c4-bd6c-3e7787691a53.html.

Ændringer i vores fortrolighedserklæring

Vi gennemgår jævnligt vores fortrolighedserklæring (mindst hver 12. måned), og eventuelle opdateringer vil blive slået op på denne side.

Tilgængelighed

Hvis du ønsker at få adgang til denne politik i et alternativt format, bedes du kontakte os via en af de kanaler, der er angivet i afsnittet “Spørgsmål og klager” nedenfor.

Spørgsmål og klager

Hvis du har eventuelle spørgsmål eller klager i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger eller ønsker at udøve enhver af dine rettigheder, kan du kontakte CarTrawler (der handler på vores vegne) via følgende kontaktoplysninger:
Pr. brev: Data Protection Officer, CarTrawler, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Irland.
Via e-mail: dpo@cartrawler.com
Websted: www.cartrawler.com
For at svare på og behandle din anmodning, skal du muligvis tilvejebringe personoplysninger for os, således at vi kan bekræfte din identitet.
Du har også ret til at indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.